A murit Dan Tătaru. Avea COVID-19

Dan Tătaru a murit la vârsta e 51 de ani, din cauza coronavirusului. Fostul senator și secretar de stat în cadrul MApN avea 51 de ani.

Dan Tătaru a decedat duminică, iar tristul anunț a fost făcut pe pagina de socializare. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, și-a exprimat regretul față de decesul fostului senator printr-o postare pe Facebook: „Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris Nicolae Ciucă.

A murit Dan Tătaru, fost senator și secretar de stat în MApN

Potrivit News.ro, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la Antena 3 că Dan Tătaru urma să fie transferat la Spitalul Militar ROL 2, însă a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi dus cu elicopterul. Eforturile medicilor de a-l resuscita au fost în zadar.

Fostul senator Dan Tătaru ar fi murit în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19. „L-am cunoscut bine. Vestea e şocantă. La doar 51 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Radu Tudor de la Antena 3, pe pagina sa de socializare.

loading...
Filed under: Uncategorized