Adelina Pestrițu, primele declarații, după ce s-a vindecat de Covid-19! Cum se simte acum vedeta! „Am decis să…”

Adelina Pestrițu a revenit în mediul online și a făcut primele declarații, după ce s-a vindecat de Covid-19. Vedeta le-a dezvăluit fanilor care este starea ei de sănătate acum.

După o perioadă de peste 10 zile în care urmăritorii nu au primit vești despre ea, Adelina Pestrițu a revenit în mediul online cu primele declarații, după ce s-a vindecat de Covid-19. Vedeta a dorit să-i liniștească pe fanii îngijorați de absența ei de pe Internet, asigurându-i că este bine.

Adelina Pestrițu, primele declarații, după ce s-a vindecat de Covid-19

În urmă cu 11 zile, Adelina Pestrițu a anunțat cu ochii în lacrimi, printr-un mesaj emoționant, că a fost infectată cu coronavirus. Vedeta a recunoscut primele simptome, și anume pierderea mirosului și a gustului, dar și oboseala excesivă și a hotărât să facă de urgență un test pentru noul coronavirus. La scurt timp, rezultatul a fost pozitiv, iar influencer-ul s-a prezentat la spital pentru internare.

În tot acest timp, Adelina Pestrițu a luat o pauză de la mediul online și din a ține legătura constant cu fanii pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ei. Boala nu a fost una ușoară, așa cum susține bruneta, însă a fost o decizie mai bună să se concentreze strict pe sănătatea și vindecarea ei.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. […]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi.”, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

După regretul pe care și l-a exprimat, Adelina Pestrițu a anunțat că urmează să revină înapoi la viața sa de blogger și creator de conținut, iar fanii săi vor fi puși la curent cu toată experiența marcantă pe care a avut-o fosta prezentatoare tv.

loading...
Filed under: Uncategorized