Alexandru Arșinel, pe masa de operație! Care este starea actorului

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Celebrul actor a ajuns de curând pe masa de operație pentru o intervenție la ochi, potrivit RomâniaTV.

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă grea. Odată cu înaintarea în vârstă, celebrul actor a ajuns de mai multe ori pe masa de operație. De data aceasta, el s-a prezentat din nou la spital, acolo unde a suferit o intervenție la ochi.

Alexandru Arșinel a ajuns pe masa de operație!

În ultima perioadă Alexandru Arșinel trece prin momente cumplite, asta după ce a fost supus mai multor intervenții chirurgicale destul de grele.

Ei bine, iată că problemele parcă se țin lanț de el, iar în urmă cu scurt timp, potrivit RomâniaTV, celebrul actor a ajuns din nou pe mâna medicului, de data aceasta pentru o intervenție la ochi!

Se pare că Alexandru Arșinel ar fi fost operat chiar de managerul general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop! Revenim cu informații!

Actorul a făcut un transplant de rinichi în 2013!

Actorul a trecut prin momente dificile și în urmă cu mai mulți ani, atunci când medicii i-au spus că de urgență trebuie să facă un transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel s-a prezentat și s-a înscris pe lista de așteptare, iar norocul său a fost că fix în aceeași zi a fost și programat pentru intervenție. Actorul a fost supus operației, însă iată că de data trece din nou prin momente delicate.

Rămâneți pe Spynews.ro pentru a afla ultimele detalii leagate de stare de sănătate a celebrului actor!

loading...
Filed under: Uncategorized