Anamaria Prodan spune adevarul despre Reghe: ”Despre divortul meu nu a stiut nimeni!”

Anamaria Prodan a comentat zvonurile unui posibi divort de Laurentiu Reghecampf, marturisind ca este o persoana extrem de discreta cu viata ei privata, iar daca acest lucru s-ar intampla vreodata, cu siguranta ar ramane un secret bine pastrat.

In ultima perioada s-a vehiculat tot mai des faptul ca impresara fotbalistilor, Anamaria Prodan, ar avea ganduri de divort, desi toata lumea vede pe retelele de socializare faptul ca viata ei este una aparent perfecta.

Ca sa lamureasca acest aspect, ea a acceptat sa explice in cadrul unui interviu TV cum merge de fapt casnicia cu Laurentiu Reghecampf.

”Ma vezi in toate fotografiile si ma vezi peste tot asa, cum sunt eu acum (n.r. alaturi de Laurentiu Reghecampf ), si mai ales ca ma stiti ca sunt atat de asumata. Si daca doamne fereste s-ar intampla vreodata… Despre divortul meu nu a stiut nimeni, eu eram divortata de 2 ani si locuiam cu sotul meu in casa si cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza un cuplu de peste 10 ani, dar putini stiu ca povestea lor de dragoste a inceput, de fapt, cu multi ani in urma, pe cand el avea 18 ani, iar ea 21. Viata i-a despartit, iar intre timp ambii si-au format familii.

Anamaria s-a casatorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, caruia i-a daruit doi copii – pe Rebecca si pe Sarah -, iar Laurentiu s-a insurat cu Mariana Pfeiffer, pe cand avea doar 19 ani, si a devenit tatal unui baiat, Luca. Dupa ani de zile, cei doi s-au reintalnit si s-a reaprins flacara iubirii.

„Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despartit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reusit in lumea barbatilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, in mentalitatea multor barbati, e facuta sa stea acasa, sa faca copii si sa spele rufe. Eu cred ca femeia poate sa munceasca la fel de mult ca barbatul, sa aiba o preocupare”, declara, in trecut, Laurentiu Reghecampf.

loading...
Filed under: Uncategorized