Anca Ţurcaşiu, mărturii despre momentele sfâșietoare de la naştere

Anca Țurcașiu s-a născut pe 8 mai 1970 în București, iar mama ei a ajuns de urgență la spital după ce au apărut unele probleme la sarcină pe când era în ultimul trimestru. Cu multă emoție în glas, cântăreața a rememorat afirmațiile pe care i le-a povestit mama sa că le-a zis medicul care s-a ocupat de nașterea sa: “Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent. Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!”, relatează ziare.com.

Un miracol s-a produs și, în timp ce medicul și asistentele se ocupau de hemoragia puternică a mamei, iar trupul său firav era dus către una dintre gălețile în care erau puși copiii care nu au supraviețuit, ea a început să plângă puternic. Într-un alt interviu copleșitor, vedeta a vorbit despre ziua în care a venit pe lume, dar și despre relația sa cu Providența, potrivit cancan.ro

Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat.

Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a mărturisit aAnca Ţurcaşiu pentru revista “Taifasuri”.

Întrebată cum își menține tonusul, frumusețea fizică, actrița a dezvăluit: “Fac 20 de minute Pilates în fiecare dimineaţă. Nu ţin niciun regim, nu fac ceva special. Sunt ovo-lacto-vegetariană, dar acesta este un mod de viaţă. Nu fac procedez aşa ca să arăt bine, ci pentru că nu mi-a plăcut să mănânc carne niciodată. E interpretată greşit de mulţi alegerea asta pe care am făcut-o. Cred că mă ajută mult faptul că nu fac excese, că sunt un om cu simţul măsurii. Dacă beau un pahar cu vin, mă opresc, nu beau două, dacă pierd o noapte, îmi calculez câte ore să dorm în noaptea următoare, ca să recuperez. Eu nu irosesc nopţile decât dacă mă duc să muncesc. Sunt un om normal, merg cu mijloace de transport în comun, cu metroul, cu autobuzul. Am maşină, dar îmi este uneori mai uşor să circul cu RATB-ul. Sau merg pe jos de acasă, de lângă Academia Militară până la Cinema Pro, la teatru”.

loading...
Filed under: Uncategorized