Care este motivul real pentru care Oana Lis nu s-a despărțit de soțul ei: „Interesul meu a fost să…”

Oana Lis a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul real pentru care nu s-a despărțit de partenerul ei de viață. Iată ce a declarat vedeta despre relația cu fostul edil al Capitalei!

Oana și Viorel Lis sunt un exemplu pentru toate cuplurile. Chiar dacă la început gurile rele nu le-au dat prea multe șanse de a rămâne împreună, aceștia au dovedit că iubirea lor este una reală, susținându-se reciproc, în fiecare situație întâmpinată în viață, indiferent de greutăți.

Soția lui Viorel Lis și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor Antena Stars și a dezvăluit aspecte surprinzătoare din relația ei cu fostul edil. Oana a recunoscut că a avut parte și de alte oportunități, însă niciodată nu s-a gândit să se despartă de partenerul ei de viață.

Motivul real pentru care Oana Lis nu și-a părăsit soțul

În același timp, Oana Lis a transmis că nu găsește normal să stai într-o relație cu un om doar pentru că are bani. Vedeta susține că în cazul ei situația financiară nu a contat, având alte priorități.

„Viorel nu este un miliardar, iar și dacă ar fi fost, atunci nu ar fi meritat să stai 30 de ani doar pentru asta. Alte femei care sunt mult mai urâte decât mine, pot, iar eu nu? Sunt o femeie frumoasă cu simțul umorului și ce te face să crezi că nu am avut alte oportunități?”, a declarat Oana Lis pentru Antena Stars.

În continuare, Oana Lis a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare. Vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au același semn din naștere, lucru de care nu i-a venit să creadă la început. Soția fostului edil al Capitalei a mai spus că nu și-a părăsit persoana iubită pentru că Viorel îi oferă o iubire extraordinară, pe care a simțit-o mereu.ADVERTISING

„Așa cum avem același semn din naștere amândoi. Mi se pare că ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea. Și vreau să simtă toată lumea așa iubită cum m-am simțit eu”, a adăugat soția lui Viorel Lis pentru sursa menționată anterior.

Vedeta a mărturisit că Viorel Lis îi oferă toată iubirea de care are nevoie

Cât despre interesul ei principal într-o relație, Oana Lis a declarat că pentru ea contează să aibă o familie și să simtă stabilitate, lucruri pe care i le oferă de altfel fostul edil.

„Interesul meu a fost să am o familie, să am casa mea, să am stabilitate, alte lucruri pe care Lis mi le-a oferit”, a mai mărturisit blondina.

Fostul edil a suferit mai multe atacuri cerebrale

Așadar, indiferent de obstacolele vieții sau de natura problemelor, soții Lis nu-și vor spune niciodată „adio”. Acesta lucru a fost dovedit și în urmă cu ceva vreme, atunci când Oana Lis a vorbit la o emisiune de televiziune despre problemele de sănătate ale soțului ei.

Potrivit spuselor ei, fostul edil al Bucureștiului a suferit mai multe atacuri cerebrale. În ciuda dificultăților, Oana Lis a reușit mereu să-și păstreze optimismul pentru a-și ajuta soțul să treacă mai repede peste ele.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp”, spunea Oana Lis despre soțul ei, la o emisiune tv, în urmă cu ceva vreme.

loading...
Filed under: Uncategorized