Carmen de la Sălciua, relație specială cu mama ei! Cântăreața ar renunța la tot pentru cea care i-a dat viață

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, însă puțini știu că artista are o relație specială cu mama sa. Vedeta a lansat recent o nouă piesă despre cea care i-a dat viață, spunând astfel că ar renunța la tot, doar pentru a o avea mereu alături!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi, iar aceasta este apreciată pentru vocea sa deosebită, dar și pentru versurile insipirate din viața sa.

Puțini sunt cei care știu că vedeta are o relație specială cu mama sa, iar pentru a arăta acest lucru recent și-a lansat și o nouă piesă ce o are ca personaj pe cea care i-a dat viață.

Carmen de la Sălciua, relație specială cu mama ei!

Carmen de la Sălciua reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu piesele sale, însă iată că recent a lansat o melodie prin care le-a arătat tuturor ce relație specială are cu mama ei. Cântăreața nu vorbește prea des despre familia sa, însă atunci când o face este foarte emoționată și consideră că tot ce este astăzi se datorează familiei care a susținut-o mereu!

Ei bine, videoclipul recent lansat o prezintă pe Carmen de la Sălciua mai sinceră ca niciodată. Cu ochii în lacrimi se bucură de revederea cu mama sa, iar printre versurile melodiei aceasta spune că ar renunța la orice, bani, avere, faimă, doar pentru a sta împreună cu cea care i-a dat viață.

Vedeta a lansat o piesă și cu sora sa!

Se pare că pandemia a inspirat-o pe Carmen de la Sălciua să lanseze piese și videoclipuri cu membrii familiei sale. Dacă acum a postat o piesă alături de cea care i-a dat viață, iată că în urmă cu doar câteva săptămâni a lansat o melodie și alături de sora sa, Daniela!

Deși tânăra nu profesează în acest domeniu și nu a fost niciodată în lumina reflectoarelor, Carmen de la Sălciua i-a arătat că se poate, mai ales că de talent nici nu se pune problema să nu aibă!

loading...
Filed under: Uncategorized