Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete! Oamenii au ramas fara cuvinte…

Trei ani fără Ileana Ciuculete. Trei ani de durere și suferință pentru fiii celebrei artistei. Ce a apărut acum la mormântul interpretei de muzică populară? Nimeni nu se aștepta la asta!

Vestea morții Ilenei Ciuculete continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Celebra artistă s-a stins din viață în luna martie a anului 2017, după ce a pierdut lupta cu boala cumplită. La doar doi ani de la cumplita vestea, Cornel Galeș, soțul vedetei, a murit într-un accident grav de mașină, în Spania și a fost înmormântat lângă ”Zânica”, așa cum își alina soția.

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete?

Cei doi sunt îngropați la Cimitirul Străulești, iar toți oamenii care trec pe lângă mormintele lor rămân șocați. Fanii, familia, dar și cei care i-au iubit pe cei doi, lasă tot timpul buchete de flori sau aprind câte o lumânare la căptătâiul regretatei artiste și a omului de afaceri. De asemenea, locul de veci al cântăreței este mereu îngrijit, semn că în continuare este iubită de cei dragi.

De ce nu pot intra fii artistei în posesia moștenirii

Cei mai afectați sunt fiii artistei, care suferă după mama lor. În plus, Mugurel şi Cristian Sfetcu nu pot intra în posesia moștenirii lăsate de Ileana Ciuculete, din cauza unui contract semnat de Cornel Galeș pe apartamentul lăsat de interpreta de muzică populară. În cazul în care locuința lăsată moștenire de artistă nu se va elibera, băieții vor apela la un executor judecătoresc.

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au trăit o iubire ca-n filme, timp de 25 de ani. S-au cunoscut într-un taxi și s-au îndrăgostit pe loc unul de celălalt. La nici patru ani de când s-au întâlnit, au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. O apariție excentrică, ca de fiecare dată, artista a uimit pe toată lumea, după ce a ales să poarte o rochie roz în ziua nunții.


loading...
Filed under: Uncategorized