Ce făcea și cum arăta Mirela Vaida înainte să devină celebră

Toată lumea o știe pe Mirela Vaida. La cei 38 de ani pe care îi are, Mirela Vaida se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă, dar cu se ocupa și cum arăta oare Mirela Viada înainte de a apărea pe sticlă?

Ei bine, prima apariție ca moderator de televiziune a Mirelei a fost în urmă cu 16 ani, în 2004, într-un matinal alături de actorul Cosmin Seleși. Înainte de a intra în lumea televiziunii, Mirela Vaida a făcut parte dintr-o trupă de fete, denumită „D’Or”, în care interpreta melodii etno. „D’Or” s-a dovedit un poriect muzical de succes în vremea respectivă, trupa având și un videoclip pentru una dintre piesele care făceau furori atunci – „La vânătoare”.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida într-un interviu mai vechi.


loading...
Filed under: Uncategorized