Ce prezentatoare TV a fost înlocuită de Simona Gherghe la Antena 1. Fanii show-ului au fost șocați

După o lungă pauză binemeritată, Simona Gherghe se întoarce din nou în casele românilor. Frumoasa prezentatoare TV a făcut și primele declarații în acest sens, însă fanii sunt curioși pe cine va înlocui aceasta în noul proiect.

Toamna aceasta vine cu schimbări majore la Antena 1. Potrivit declaraţiilor oficiale făcute publice, Diana Dumitrescu a fost pusă de liber, iar Simona Gherghe revine pe sticlă şi va prezenta emisiunea ‘Mireasa’.

În ziua de 27 august s-a aflat de schimbarea de la Antena 1. Diana Dumitrescu nu va mai apărea pe sticlă, însă se pare că decizia foștilor săi șefi nu a afectat-o deloc pe blondină.

Diana Dumitrescu se află într-o vacanţă pe litoralul românesc alături de familia sa. Se pare că nu a ales vreo destinaţie îndepărtată de România, a preferat să se relaxeze la aproximativ 200 de kilometri de Bucureşti, la Marea Neagră.

Diana Dumitrescu a făcut şi câteva declaraţii, după ce s-a aflat de schimbarea de la Antena 1: „Iubesc vara! Chiar şi vara această, aşa cum a fost ea, mi-a oferit clipe de neuitat! ❤️ O să mă bucur de zilele călduroase până în ultima clipă, pentru că iubesc şi nisipul şi marea… iar amintirile create la mare sunt de neuitat!”

Simona Gherghe, din nou pe sticlă

Simona Gherghe va prezenta din 5 septembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30, emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, mărturiseşte Simona Gherghe.

loading...
Filed under: Uncategorized