Ce s-a intamplat cu medicul rezident care l-a salvat pe Busu la Craiova

Medicul rezident, Eugen Tiereanu, cel care l-a ajutat pe Busu, prezentatorul meteo de la PROTV,  va putea salva multe vieti de acum inainte.  El a fost angajat ca medic specialist pe Cardiologie Interventionala din cadrul clinicii din de Cardiologie din Craiova, judetul Dolj.

Medicul a fost angajat alaturi de alti doi specialisti laClinica de Cardiologie .

Tanarul Eugen Tiereanu era in ultimul an de rezidentiat atunci cand a depus toate eforturile pentru a-l salva pe Busu. Impreuna cu un alt coleg l-a operat pe actorul si prezentatorul Florin Busuioc care a suferit un infarct dupa spectacolul pe care l-a sustinut tarziu in noapte la Filarmonica din Craiova.

A fost o operatie dificila, interventie ce nu se mai realizase pana atunci la Craiova, dar totul a decurs. Operatia a fost un mare scucces pentru rezidentul de atunci.

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

Busu este cunoscut de intreaga tara, mai mult ca om de televiziune decat ca actor.

loading...
Filed under: Uncategorized