Ce sanctiuni au primit parintii fetelor care au batut o minora in Targu Jiu

Un alt caz de violenta intre adolescenti a uluit oamenii din Romania. Imaginile postate pe retelele de socializare prezinta cum o fata de 13 ani este batuta si umilita de alte adolescente.

Imaginile cu cele patru adolescente care o lovesc pe fata de 13 ani au devenit in scurt timp virale in mediul online. Victima lor, minora de 13 ani. a fost batuta si umilita timp de mai multe minute. Scenele au fost filmate de un baiat care era cu ele.

Tanarul a inregistrat incidentul si nu a spus nimic pana la final. Atunci ar fi zis ca nu e in regula ce s-a intamplat. Adolescenta lovita si umilita era chiar prietena cu doua dintre agresoarele sale si se cunosteau de multi ani. Fata nu a povestit nimic parintilor pana la aparitia imaginilor in mediul online.

Dupa ce imaginile au fost difuzate in mediul online, autoritatile s-au autosesizat si au deschis mai multe anchete . Agresoarele au fost audiate de catre politistil si a trebuit sa dea explicatii si asistentilor de la Protectia Copilului.

Cele patru adolescente care au batut-o pe fata sunt anchetate pentru lovire si alte violente. Se pare ca una dintre ele i-a luat victimei o haina. In acest context, e posibil ca aceasta fata sa fie acuzata si de talharie.

Polistii le-au aplicat o amenda de doar 500 de lei parintilor tinerilor implicati in incident, patru barbati si o femeie. Amenda a fost data conform Legii nr.61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

loading...
Filed under: Uncategorized