Cel mai bine păzit secret al Andrei și a lui Cătălin Măruță. Nimeni nu ar fi bănuit că se întâmplă așa ceva în casa lor

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproape 15 ani, fiind practic unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pentru că sunt foarte discreți cu viața lor personală, foarte puțini sunt cei care știu detalii din intimitatea lor. Cum ar fi, de exemplu, felul în care cei doi se alintă. 

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani, iar Andra a făcut o dezvăluire despre ce i-a făcut Cătălin Măruță. A fost pentru prima oară când a vorbit despre acest subiect.

Potrivit presei mondene, este vorba despre ”cel mai ascuns secret” al familiei Măruță. Cătălin Măruță, realizator PRO TV, i-a pus o poreclă Andrei. Ultetior au fost ”molipsiți” și prietenii lor.

Dumnezeu ştie cum am ajuns Bumbu! Cred că, prima dată, mi-a zis aşa, când aveam o coafură trăsnită. Mi-a plăcut, toată lumea a râs şi porecla a fost preluată `la scară largă`”, a spus mărturisit Andra. Andra și Cătălin Măruță sunt o familie de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii. Din 2016, presa scrie că se gândesc la al treilea copil. Știrea a tot revenit, însă cei doi soți încă nu au dat nicio veste în acest sens.

Andra, mesaj emoționant de ziua fetiței sale

Recent, Andra a rememorat ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei și a soțului său, Cătălin Măruță. Emoționată, talentata cântăreață a scris un mesaj profund și “a scos de la naftalină” cinci poze în care apare alături de Eva Măruță.

“Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! 🎂 #5ani Eva 🤍” este mesajul publicat de artistă pe conturile ei de socializare.

loading...
Filed under: Uncategorized