Cel mai mare defect al lui Maruta. Andra a facut dezvaluiri:”Mi-a mancat viata…”

Andra este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală. Artista și soțul său, Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2005, iar împreună au doi copii minunați pe care îi cresc împreună cu multă dragoste. După mulți ani de căsnicie, cântăreața a dat cărțile pe față și a vorbit în cadrul unui interviu despre cel mai mare defect al partenerului său.

Andra și Cătălin Măruță sunt îmnpreună de aproape 11 ani. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar cea mai bună dovadă a acestui lucru este faptul artista și omul de televiziune nu și-au pierdut deloc umorul.

Cuplul nu ezită să se tachineze atunci când este cazul, ba chiar râd unul de celălalt și vorbesc deschis despre defectele lor.

Care crede Andra că este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

Aflată în studioul PRO FM în urmă cu ceva timp, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei.

„Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, a spus artista.

„Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a mai continuat Andra.

Cătălin Măruță nu i-a rămas nici el dator soției sale, dezvâluind faptul că în anumite situații, Andra devine cicălitoare

„Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a dezvăluit el, potrivit viva.ro

Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță?

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de iubire cu nimeni altul decât Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

loading...
Filed under: Uncategorized