Clanul Duduianu a început războiul după moartea lui Emi Pian!

Moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, executat în stil mafiot, marți seară, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, a declanșat un război în toată regula între două dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi din țara noastră.

La doar câteva ore după tragedie, locuința liderului clanului Rinu a fost cuprinsă de flăcări, alături de o clădire învecinată. Incendiul era cât pe ce să se extindă și la blocul din zonă, motiv pentru care pompierii au luat decizia să evacueze de urgență zeci de locatari.

Având în vedere că Napy, fiul grupării care acționează în apropierea podului Colentina din Sectorul 2 este principalul suspect pentru uciderea lui Emi, autoritățile iau în calcul o posibilă răzbunare a Duduienilor.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini ale SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări. Potrivit autorităților, focul s-a extins pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați, iar daunele produse sunt semnificative.

În această dimineață am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuința P+1+M din Șoseaua Chitilei, sector 1. Primele forțe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporție această clădire și s-a extins la o altă locuința P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propagă și la un bloc de tip P+3.

Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 pers, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite). Suprafața totală afectată de incendiu este de 400 mp.

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuințe și anexele acestora sunt lipite între ele”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

loading...
Filed under: Uncategorized