Cum era pedepsită Bianca Drăgușanu: ”Mă lăsa singură în cameră, mă punea să…”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit lucruri nemaiștiute despre copilăria sa. Frumoasa blondină a povestit cum era pedepsită de mama sa, dar și cum au afectat-o aceste lucruri.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Bianca Drăgușanu a vorbit despre felul în care o educă și disciplinează pe fiica ei Sofia Natalia.

„Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?».

Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă.

Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, a dezvăluit Bianca.

Totodată, frumoasa blondină a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria sa. Bianca a făcut o comparație între modul în care a fost ea crescută și felul în care își crește ea fetița.

„Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă. Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică. O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiu, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie”, a adăugat.

Pentru vedetă cel mai important lucru este faptul că ea și fiica sa au o relație extrem de frumoasă: „Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica [s-a terminat]. Dar mă descurc”, a mai spus.

loading...
Filed under: Uncategorized