Cum ne va afecta fenomenul din 27 iulie

Planeta Jupiter, considerată marea benefică în astrologie, aflată în Capricorn, se va amplasa în sextil cu Neptun în Pești din 27 iulie. Acest fenomen astrologic își va pune amprenta în mod pozitiv asupra majorității semnelor zodiacale.

Zodiile care se vor mai liniști după ce vor afla că unele lucruri trebuie abordate diferit sunt Săgetătorii, Scorpionii, Peștii, Vărsătorii, Gemenii și Leii.

Pentru cei enumerați, ultima perioadă a fost plină de grele încercări din multe puncte de vedere. Cu acest sextil, abia din 27 iulie vor începe cele mai multe dintre ele, în special Săgetătorii, Gemenii și Scorpionii, să prindă mai mult curaj și să fie un pic mai egoiste.

Berbecii, Taurii, Racii și Balanțele nu vor avea nici de suferit, dar nici motive de bucurie în urma acestui fenomen. Ei își vor continua traiectoria ca până acum. Fecioarele vor prinde un plus de energie și vor reuși să îi ajute pe ceilalți, în schimb, să se mai echilibreze în marea de haos, același lucru fiind valabil și pentru Capricorni.

loading...
Filed under: Uncategorized