Dani Otil a rabufnit in direct: “Se apropie latul, eu incep sa am din ce in ce mai multi cunoscuti”

Dani Otil, cunoscutul prezentator de la emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”, de la Antena 1 si-a spus punctul de vedere fata de  cei care fac comentarii despre pandemia de coronavirus. Dani Otil s-a aratat uluit de cati „prosti“ il urmaresc pe retelele de socializare. Fostul iubit al Mihaelei Radulescu spune ca a trebuit sa blocheze foarte multe persoane.

Dani a rabufnit in aceasta dimineata.

„Viata cu Razvan si Dani nu mai e atat de funny. Lumea este impartita online, nu-mi vine sa cred ca sunt urmarit si citit de atatia prosti. Am dat la block-uri ieri…

Ba, ca fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul sa creada ce vrea, dar sa dai mai departe idei extreme spuse de alti prosti, mi se pare deja ca suntem niste prosti organizati. Dau la block-uri pe zi… foarte multe.

Se apropie latul, dupa cum stiti, fiecare vom avea acest virus, important e cand il luam si cat de mare e presiunea pusa pe sistemul sanitar.

Eu incep sa am din ce in ce mai multi cunoscuti si, culmea, sunt din cei care au vrut neaparat la mare sa stea bot in bot cu altii. Pentru ca ei sunt in spital si n-au televizor, adica mi-au trimis niste poze din spital… nu e cel mai dragut loc de pe planeta Pamant, ii salut, poate le transmite cineva sau vad pe Youtube, dupa emisiune, caci viata lor cu televizor toata ziua, la fiecare cafea de dimineata, pentru cateva saptamani, s-a suspendat“ a mentionat Dani Otil, la  emisiunea de la Antena 1.

loading...
Filed under: Uncategorized