Elixirul tinereții lui Ceaușescu. Occidentalii făceau coadă ca să îi fure secretul

Un kinetoteraput din Severin, pe nume Dan Alexoae, are un dispozitiv cunoscut ca ”Flacăra Violet”, care este vechi de peste 100 de ani și este inventat de Nikola Tesla. Dispozitivul a aparținut unuia dintre terapeuții familei Ceaușescu.

Elixirul tinereții lui Ceaușescu

În sala de curs din Severin, Dan Aleoae obișnuiește să le explice studenților efectele luminii polarizate, a culorilor și a luminii generate de dispozitive Tesla. Acesta deține cinci astfel de aparate, produse în anii 1910-1920, care sunt perfect funcționale, pe care le folosește pentru vindecarea pacienților ce-i trec pragul cabinetului cu probleme de sănătate precum dureri de spate, de genunchi, cicatrizare de răni, fără a avea efecte secundare. Unul dintre aparate i-a aparținut chiar terapeutului familiei Ceaușescu, pe care Dan Alexoae l-a achiziționat în urmă cu mai mulți ani de la un anticariat din Bucuresti.

„În 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeuţii familiei Ceauşescu, care efectua masaj terapeutic, dar şi masaj cu lumină cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nicola Tesla. Atunci am început să înţeleg mai multe despre aceste fenomene şi mi s-a trezit interesul pentru aceste terapii neconvenţionale”, a povestit Dan Alexoae pentru adevărul.ro.

Cât despre terapeutul familiei Ceauşescu, Dan Alexoae ştie că a absolvit cinci ani de medicină, dar din cauza originii „nesănătoase” nu a reuşit să termine facultatea:

„El a făcut cinci ani de medicină pentru că a fost dat afară de comunişti întrucât părinţii lui aveau nişte magazine în Bucureşti şi era considerat un mic chiabur. Elena Ceauşescu i-a propus să-i dea diplomă de doctor, însă el a refuzat-o cu delicateţe şi i-a spus că ceea ce ştie face bine şi nu mai are nevoie de nicio o altă diplomă. Bătrânul era foarte discret în ceea ce priveşte informaţiile legate de familia prezidenţială. Mi-a spus totuşi că familia Ceauşescu folosea foarte multe leacuri populare, îmi povestea că Elena Ceauşescu avea obiceiul să se tragă pentru dureri de spate cu untură de urs şi de multe ori mirosea, mai ales dacă era cald. Aveau o viaţă româmească, le plăceau mâncărurile tradiţionale, ea îi spunea de foarte multe ori că îi plăcea să facă colivă”.

Cine este Nikola Tesla

Tesla susținea că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari, iar prin urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Astfel, consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Mai mult, organele încep să funcţioneze tot mai greu, iar astfel apar bolile cronice.

“Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray însemna o ardere rapidă a cestor deşeuri urmată de uşurarea ţesuturilor şi de revenirea la starea de tinereţe a organismului. Oxigenul ajuns în sânge prin intermediul capilarelor, curăţă de pildă, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, a explicat kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae.

„Astfel, lumina emisă de Violet Ray trezeşte celulele la viaţă, acestea începând să vibreze la un nivel superior şi absorbind mult mai eficient nutrienţii din sânge. Nicola Tesla i-a dat numele acestui procedeu de “masaj celular cu lumină”, a mai spus Dan Alexoae.

Nikola Tesla, aromânul născut în Lika- Croația, este considerat unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai sfârșitului de secol XIX și început de XX. El a fost fascinat încă de la 5 ani de puterile misterioase și magice ale apei, ale cristalelor și a luminii, îndeosebi a fulgerului. În anul 1884, acesta a emigrat în America unde a rămas cea mai mare parte a vieții. Era vorbitor de opt limbi străine, își previzualiza invențiile apoi le construia fără eroare.

Nikola Tesla este supranumit și ”părintele telegrafului” și al dispozitivelor wireless, al roboticii, al primeor computere, al razelor X, al fizicii nucleare, laserului, rachetelor, curentului alternativ etc și a altor 700 de invenții fără de care Mileniul III nu ar exista.

„În 1896, urmare a unor dureri de cap teribile şi a faptului că mergea zilnic pe jos câţiva kilometri, este accidentat grav de un taxi suferind multiple fracturi costale şi luxaţii osoase. Întrucât refuză asistenţa unui doctor, este condus în camera sa de hotel – 3327 – unde imaginează imediat un dispozitiv de lumină vindecătoare care descărca curentul electric la nivelul pielii cu o frecvenţă identică cu cea a creierului uman – 2000 cicluri/sec”, a spus Dan Alexoae.


loading...
Filed under: Uncategorized