Gabriela Cristea și-a pus fanii pe gânduri! Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV: ”Am căzut în genunchi de zeci de ori”

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV? Și-a pus fanii pe gânduri! 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite apariții de pe micile ecrane. Mereu cu zâmbetul pe buze, plină de energie, acum, celebra prezentatoare TV a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta nu trece printr-o perioadă tocmai bună și a ținut să împărtășească asta și cu fanii care o sprijină întotdeauna.

Gabriela Cristea și-a pus fanii pe gânduri

Soția lui Tavi Clonda a postat o fotografie cu ea într-un body, lăsând la vedere trupul perfect de care se bucură acum. Ipostaza a venit însoțită de un mesaj prin care a pus pe toată lumea pe gânduri, semn că ceva se întâmplă cu ea. Bruneta a spus că încearcă să facă totul așa cum simte, fără să-i afecteze pe cei din jurul ei.

Indiferent dacă este grasă sau slabă, fericită sau tristă, Gabriela Cristea se consideră singura sa prietenă și este întotdeauna pregătită de noi provocări.

”Eu…plina de calitati si defecte, incercand sa fac totul asa cum ma taie pe mine capul, in stilul meu, fara sa imi pese sau sa ma afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, cand grasa, cand subtire, cand sus, cand la pamant, cand adordabila, cand rece ca o stanca. Si tot eu, prietenul meu dar si dusmanul meu, plina de iubire, infranta de iubire, dar cu inima intreaga, gata sa strabat orice cale.”, a scris ea.

Cu ce probleme se confruntă?

De asemenea, Gabriela a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. A căzut în genunchi de multe ori, a plâns și a suferit, însă, nu s-a lăsat nicio secundă. Și-a învățat lecțiile și a continuat să lupte, deși uneori simțea că nu mai poate. Prezentatoarea TV susține că Dumnezeu o iubește pentru ceea ce este.

”Am daruit si am primit, mi-am invata lectiile, am cazut in genunchii de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atatea ori ca pasarea Pheonix, am strabatut carari folositoare, dar m-am si pierdut in labirinturi inutile. Eu, copila naiva, femeie, iubita, sotie, mama…eu, forta universului. Asa sunt eu…pentru ca Dumnezeu ma iubeste! #bygabrielacristea”, a adăugat Gabriela.

loading...
Filed under: Uncategorized