Gina Pistol a dezvăluit la ce nume s-a gândit pentru fetița ei. Cum a reacționat Smiley: „Nu, nu o s-o cheme așa!”

Gina Pistol și Smiley au confirmat vestea că vor avea un copil împreună. După ce au dezvăluit și sexul bebelușului, viitoarea mămică nu s-a mai putut abține și le-a spus admiratorilor și la ce nume s-a gândit pentru micuța lor.

În cadrul filmulețului pe care cei doi l-au făcut, Gina a explicat faprul că șansele ca ea să rămână însărcinată pe cale naturală erau foarte mici, după cum i-au spus medicii. Vestea că urmează să aibă un copil nu a făcut decât să îi bucure extrem de tare pe amândoi, iar după ce au anunțat că vor avea o fetiță, blondina a dezvăluit și numele la care s-au gândit pentru aceasta.

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus Gina Pistol râzând.

„Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a continuat vedeta.

Pe de altă parte, Smiley nu a fost de acord cu numele ales de partenera sa:  „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a răspuns artistul.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

loading...
Filed under: Uncategorized