Horațiu Mălăele, gest necugetat în centrul Bucureștiului. Cum a fost surprins marele actor

Horațiu Mălăele, unul actorii Generației de aur a teatrului românesc, în septembrie era depistat poztivi la testul covid-19. De atunci au patru luni, și conform apropiaților, actorul ș-a vindecat și îi este mult mai bine. Numai că, în ciuda declarațiilor sale pentru a ne proteja, Horațiu Mălăele a cam uitat de reguli.

Horațiu Mălăele a uitat de regulile pandemiei

După ce a fost anunțat ca infectat cu noul virus, având o formă mai ușoară a bolii, Horațiu Mălăele și-a revenit și îi este din ce în ce mai bine. Numai că, după cum relatează SpyNews, actorul ar fi uitat complet de reguli, într-una din piețele bucureștene.

Paparazzi SpyNews l-au surprins pe Horațiu Mălăele la cumpărături într-o piață din capitală, ncălcând măsurile de protejare. A fost puțin ciudat gestul actorului, mai ales că acesta avusese deja contact direct cu boala generată de noul virus. În plină pandemie actorul s-a apucat să guste din produsele achiziționate din piață. Gestul său a generat imediat reacții din partea celor care se aflau în acel moment în piață.

Plecat la cumpărături, Horațiu Mălăele a decis că trebuie să guste din strugurii pe care și-i dorea, astfel că asta a și făcut, spune SpyNews. Numai că gestul său nu a trecut neobservat de ceilalți cumpărători aflați în piață, iar reacțiile acestora nu au fost chiar pe placul celebrului actor.

Horațiu Mălăele și-a reluat activitatea

După aproape o lună de stat în casă, în izolare, actorul, spun apropiații, se simte bine și a început să-și reia activitățile zilnice. Exact la începutul lunii septembrie, când a fost depistat pozitiv, Horațiu Mălăele avea programate câteva evenimente.

Unele evenimente aveau legătură cu teatrul și filmul, altele expoziționale. În septembrie trebuia să facă parte din juriul festivalului ”Serile Filmului Românesc”, la Iași, dar nu a mai putut ajunge, tocmai din cauza infectării. Organizatorii festivalului au fost cei care anunțau public starea actorului, printr-un mesaj scris pe pagina de Facebook.

„Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program”, anunța SFR.

Acum, odată cu însănătoșirea sa, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a revenit la activitățile contramandate în septembrie. Unul din acestea este un vernisaj expozițional din cadrul unei galerii de pictură, din București. Având în vedere că teatrele sunt închise, actorul a pus pe pauză, deocamdată, spectacolele în care juca. Într-un mesaj puțin ironic, însoțit de o caricatură, celebrul actor, făcea glume pe marginea situației în care s-a aflat recent.

”Reverență grafică post-covid, făcută doctorilor pentru zbatere, prietenilor pentru întreținere, neprietenilor pentru reținere și dușmanilor pentru abținere.”, scria actorul pe contul său de Facebook.

În tot acest timp, după recuperare, a reușit să mai lanseze și o carte în colaborare cu Nicu Alifantis, cu șase dintre desenele sale grafice de până acum, și a fost scoasă pe piață din 15 octombrie.

loading...
Filed under: Uncategorized