Horia Brenciu reacționează la scandalul stârnit de Dan Bittman: „Zice niște lucruri din frustrare”

Declarații lui Dan Bittman cu privire la COVID-19 au stârnit foarte multe controverse, atât în spațiul public, cât și în cercul artiștilor. Este și cazul lui Horia Brenciu, care a reacționat la atitudinea cântărețului, care îi este și prieten, și a mărturisit că totul vine dintr-o frustrare.

Horia Brenciu a avut și el o reacție, după ce Dan Bittman a afirmat că nu crede în coronavirus. Artistul și-a dat cu părerea și a mărturisit că, cel mai probabil, declarațiile solistului trupei Holograf vin în urma unor frustrări acumulate.

Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată.

El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire.

Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani’, a declarat Horia Brenciu.

În urma declarațiilor legate de noul coronavirus, Dan Bittman a stârnit numeroase controverse. Artistul a lansat un atac dur la adresa Guvernului și a spus că nu crede atât de mult în acest virus.This Day in History: First Televised Major League Baseball Game

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ’, a spus componentul trupei Holograf la Gândul Live.

Dan Bittman: „Cred în acest virus’

Acum, însă, artistul pare că a revenit la sentimente mai bune, anunțând că, de fapt, crede în existența coronavirusului.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol’, a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

loading...
Filed under: Uncategorized