Horoscopul de maine, 16 iulie. vesti bune pentru 3 zodii

Astrologii vin cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru maine.

BERBEC

Aveti energie, poate si un plan foarte bine pus la punct si puteti da un tun in afaceri – sa nu ratati o sansa. Se poate sa luati niste bani si sa faceti si plati ca le-oti fi amanat pe vreunele si s-or fi strans – o sa tot vanturati bani.

TAUR

Apare cineva care se gandeste la o colaborare cu voi si o sa evaluati situatia sa stiti daca merita, sau nu, ca mai aveti si alte treburi. O sa primiti ajutor, e o echipa de sustinere si o sa faceti performanta, o sa scoateti la iveala toata experienta voastra si o sa fie un succes.

GEMENI

Se poate sa va gasiti un nou serviciu si sa luati si bani, sa va regasiti in munca respectiva. Se poate sa primiti acei bani pe care trebuia sa-i luati mai de mult si sa strangeti un capital cu care sa va puteti misca, sa faceti si o investitie, eventual, daca urmariti acest lucru.

RAC

Poate va schimbati regimul de viata, incepeti o gimnastica, chiar si-acasa, luati voi un program de pe net si o dieta. O s-aveti spor la treaba, fie ca e vorba despre serviciu, scoala, sau despre alte preocupari legate de casa, o s-aveti energie si disponibilitate.

LEU

Ati putea da lovitura in afaceri daca va folositi flerul si o s-aveti bani sa va puteti misca. Sunt probleme de sanatate care se pot rezolva fara dificultate, totul e sa nu faceti abstractie de ele, c-o sa aveti de tras dup-aceea, o sa va doctoriciti.

FECIOARA

O sa va puteti implica intr-o activitate care va aduce bani si va poate propulsa si in cariera. V-asteapta cineva prin tara, pe undeva, poate si prin lume, si e de vazut cum stati cu banii si cu zilele de vacanta, sa va fie clar daca va puteti duce sau nu.

BALANTA

Poate iesiti la rampa cu ceva nou care o sa v-aduca un plus de notorietate si o sa fie un succes. Vin de undeva niste bani si o sa va plimbati, poate luati bilete de cazare undeva la aer curat, poate faceti si o baie-n mare, ca sa stiti pe ce bani puteti conta.

SCORPION

Poate vine rezultatul de la scoala, sau de la un interviu si o sa va mearga bine. Poate abia acum puteti pleca acolo unde-ati facut rezervarea si ar avea de unde sa va priasca, sa faceti un concediu pe masura asteptarilor.

SAGETATOR

Se poate s-aveti de rezolvat niste probleme de familie si sa nu va lasati pana nu-si spune fiecare parerea, sa stiti incotro. Va intra bani, pot fi si din urma, si-o sa puteti face niste achizitii, va pregatiti poate si de vacanta si arvuniti cateva locuri de cazare sa plecati cu ai vostri.

loading...
Filed under: Uncategorized