I-a spus adio lui Livian? Decizia luată de Bianca de la Puterea Dragostei chiar după ziua ei de naștere

După ce a scăpat de emoțiile finalei sezonului doi, Bianca de la Puterea Dragostei a avut parte de un weekend de pomină. Nici nu se putea întâmpla altfel, având în vedere că a împlinit o frumoasă vârstă care trebuia sărbătorită cum se cuvine, în compania tuturor celor dragi.

Nu i-a fost alături și Livian, bărbatul de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp, spre dezamăgirea fanilor nerăbdători ca perechea lor preferată să ajungă la altar. Ei bine, momentul mult așteptat nu va veni prea curând, pentru că bruneta pare să fi făcut deja un pas înapoi.

Asta deși pe toată perioada șederii sale în casa dragostei a afirmat că va face totul pentru a reintra în grațiile fostului. Ba chiar era gata să se mute la Cluj, în speranța că astfel îi va fi mult mai ușor să-l cucerească. Iată, însă, că lucrurile au luat o întorsătură pe care cu siguranță nu o anticipa nimeni.

A renunțat Bianca definitiv la Livian? Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei s-a mutat în Capitală

Din motive doar de ea știute, concurenta de la Puterea Dragostei pare acum decisă să rămână în București. Nu de alta, dar Capitala îi oferă o groază de oportunități și poate chiar se întrevede o nouă poveste de dragoste.

Îmi iau chirie în București și m-am gândit să stau aici până după finală (n.r. Puterea dragostei) și apoi să mă duc la țară să stau câteva zile. Sunt multe oportunități, am multe cunoștințe, Mary este aproape de mine, deocamdată stau la ea”, a declarat Bianca. Rămâne de văzut cum va reacționa Livian la aflarea acestei vești.

Valentin e gata să o cucerească. I-a trimis flori în emisiune

Și dacă tot am pomenit de o nouă idilă la Puterea Dragostei, trebuie să știți că lui Valentin i s-au aprins călcâiele după frumoasa concurentă și nu ezită să recunoască public acest lucru. A susținut-o de fiecare dată, deși nu a întâlnit-o niciodată, tânărul speră să o cucerească, mai ales că Livian pare să fi dispărut definitiv din gândurile brunetei.

În plus, i-a trimis flori în emisiune, fără să-i pese de comentariile răutăcioase ale celorlalți concurenți sau de controversele stârnite pe rețelele de socializare. Ba chiar le-a răspuns tuturor cu vârf și îndesat, dând, totodată, asigurări că sentimentele pe care le nutrește față de Bianca sunt cât se poate de serioase.

Ca să închid gura răutăcioșilor, cine crede că fac asta pentru bani, pentru etc îmi pare rău ca viață nu v-a oferit și vouă poate o persoană care să știe să vă respecte, admire, ridice când este nevoie și că un simplu gest făcut din inimă a degenerat așa.

Oameni buni, Bianca este o fată cum puține sunt deoarece ok, toți GREȘIM, nu mai încercați să păreți oamenii justiției când poate și voi ați greșit ! Și da, fac vlog pentru că fata asta merită tot ce e mai bun pentru tot ce a pătimit în emisiunea aia”, a explicat Valentin.

loading...
Filed under: Uncategorized