La Cine Vor Ajunge Banii Lui Emi Pian După Moartea Lui! De Ce Reguli Țin Cont Rudele Lui Și Ce Testament A Lăsat Interlopul

Moartea interlopului Emi Pian a adus multă durere în rândul clanului Duduianu.

Deși fostul lider nu a fost încă înmormântat, mulți se întreabă cine va prelua frâiele clanului, dar și ce se va întâmpla cu averea lui Pian. Se pare că testamentul fostului interlop este unul clar.

Cine va moșteni averea lui Emi Pian
În clanul Duduianu lucrurile nu sunt deocamdată limpezi. Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a adus în discuție cine va urma să preia conducerea în cadrul familiei.

Iar această reorganizare este și mai complicată din pricina faptului că Nicolae, capul familiei, este încarcerat. Totodată, alți membri importanți ai clanului sunt arestați timp de 30 de zile. Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, sunt acuzați într-un dosar de șantaj și amenințare.

Totuși, Emi Pian se asigurase că lucrurile vor merge bine și după moartea sa. Astfel, potrivit tradiției țigănești, nu a lăsat un testament scris. Averea sa este împărțită prin viu grai. Așadar, rolul de lider va fi preluat de unul dintre frații lui Emi Pian, proaspăt revenit de peste hotare.

Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian, potrivit huff.ro.

Sursă – cancan.ro

loading...
Filed under: Uncategorized