Lacrimi amare din iubire! Vulpița și Viorel, un nou scandal de proporții! Soții Stegaru și-au aruncat cuvinte grele: ”Ai dat cu piciorul la 6 ani de căsnicie”

Discuţiile din familia Stegaru nu se termină niciodată! Nici pe timpul pauzelor de publicitate! Veronica a rămas în protocol şi a vărsat lacrimi amare! Însă, cel mai tare o neliniştea faptul că Viorel nu vine să o împace.

Vulpița este foc și pară pe Viorel! Ieri, în timpul pauzelor publicitare, Veronica a izbucnit în lacrimi, sperând că soțul său va veni să o împace. Elena a fost mărul discordiei dintre cei doi, mai ales că i-a adus lui Viorel un cadou cu ocazia zilei de naștere.

Scandal de proporții între Vulpița și Viorel

Ca un soț model ce este, Viorel a mers la Vulpi și atât i-a trebuit, căci, un adevărat scandal s-a pornit. Tânăra din Blăgești a urlat la soțul său și l-a tras imediat la răspundere, susținând că a distrus cei șase ani de căsnicie.

”Viorele, zi și mie! Ce ai de gând, băiete dragă? Vrei să sparg telefonul? Că am curaj! Îți bați joc de mine, Viorele! Uită-te, Viorele, în ochii mei! Ce am ajuns în fața ta?”, i-a zis Vulpi lui Viorel cu ochii în lacrimi. În plus, Veronica își asumă greșelile din trecut și nu înțelege de ce acum soțul său se răzbună pe ea.

Veronica a plâns în hohote după soțul ei

”Am recunoscut! Da, domne! Am greșit! În fața tuturor! Ce vrei să faci acum? Să te răzbuni pe mine? Zi acum”, a urlat Vulpi. Viorel nu înțelege ce este așa greșit la gestul Elenei, lucru care a enervat-o și mai tare pe tânăra din Blăgești.

”Du-te cu ea și să vă spălați pe cap! De mine să uiți, Viorele! Ai dat cu piciorul la 6 ani de căsnicie! Pa! Te-ai răcit, Viorele! Te-ai răcit, crede-mă!”, i-a mai spus Veronica.

loading...
Filed under: Uncategorized