Marian Godina a rabufnit: “Au raspandit conspiratii din interese personale, gandindu-se doar la ei si la pierderile lor financiare”

Marian Godina a anuntat joi seara ca a intrat in izolare timp de doua saptamani, dupa ce un coleg de-ai sai a fost depistat pozitiv cu cotronavirus. Politistul a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

“Pe zi ce trece, vor fi tot mai putini cei care cred ca virusul nu exista sau ca e inofensiv. Asta pentru ca, din pacate, vor avea in cine sa aiba incredere, atunci cand oameni dragi lor se vor imbolnavi.
Sunt unul dintre cei care, inca de la inceput, cand nu stiam pe nimeni bolnav, am indemnat la purtarea mastii si am crezut ca lucrurile sunt grave, nu ca as fi fost virusolog, ci pentru ca am ratiune.

Chiar de nu as fi crezut, nu as fi avut curajul sa imi spun parerea public si sa indemn pe cineva sa nu poarte masca, ori sa nu creada in existenta virusului, tocmai pentru ca as fi avut unele indoieli.
Iar daca s-ar fi dovedit ca ma inselasem, as fi avut pe constiinta oameni care s-au luat dupa mine si au murit.

In celalalt caz, cel pe care am si mers, crezand cu tarie ca acest virus exista si poate face ravagii, daca m-as fi inselat, as fi putut trai linistit toata viata cu gandul ca unii s-au luat dupa mine si au purtat o masca pe fata degeaba.

Chiar mi-as fi dorit sa aiba dreptate scepticii, dar, din pacate, realitatea le arata zilnic cat de mult s-au inselat, sau cat de ticalosi sunt, pentru ca, daca unii au facut-o fiind simpli imbecili, multi dintre ei au raspandit conspiratii din interese personale, gandindu-se doar la ei si la pierderile lor financiare”, a scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

Politistul a povestit intr-o alta postare cam a ajuns la izolare:

„Colegul meu, cel cu care imi petrecusem 24 de ore, a luat o gura din cafea, s-a uitat lung in cana, apoi a mai luat o gura. Nu simtea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sambata, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP si m-au anuntat ca voi ramane la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom.

E amuzant, totusi, cand ma suna Politia sa ies la poarta”, a scris Marian Godina pe Facebook.

loading...
Filed under: Uncategorized