Mirabela Dauer aniversează 50 de ani de carieră. Mesajul transmis de Fuego: „O binecuvântare”

Mirabela Dauer, una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești, aniversează 50 de ani de carieră. Celebra cântăreață va fi celebrată ca la carte în emisiunea „Drag de România mea”, prezentată de renumitul artist Fuego, care a transmis cu această ocazie cu mesaj emoționant.ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la TVR 2 va fi gazda unui show în care interpreta melodiei „Te-aștept să vii” va fi omagiată timp de două ore pentru întreaga sa carieră. Mirabela Dauer va cânta șlagăre de colecție și va povesti despre cei 50 de ani petrecuți pe scena muzicală.

Paul Surugiu, cântărețul cunosc ca și Fuego, are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale. Artistul este de părere că vedeta în vârstă de 73 de ani este un om care reușește să aducă zâmbetul pe buze oamenilor din jur datorită exuberanței sale.ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer aniversează 50 de ani de carieră. Cum e sărbătorită în emisiunea lui Fuego

„Nu pot să nu vă spun că azi e mare sărbătoare la TVR 2. O celebrăm, așa cum se cuvine, pe minunata Mirabela Dauer, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de carieră.

Sigur, cele aproape 2 ore sunt prea puține pentru a cuprinde toate performanțele și personalitatea ei, dar am pregătit șlagăre de colecție, emoție, lacrimi de bucurie, muzică de calitate și o mulțime de prieteni care vin să-i fie aproape.

Mirabela e un om tranșant. E un bun pansament, e sinceră și reușește mereu să-ți aducă zâmbetul pe buze. Vine ca o binecuvântare pentru prieteni și reușește întotdeauna să-i adune laolaltă, prin exuberanța sa.

Nu mai vorbesc de faptul că este un simbol incontestabil al românilor!”, a scris Fuego pe pagina sa Facebook, în dreptul unor imagini de colecție în care apare alături de renumita cântăreață Mirabela Dauer.

Totodată, Fuego a anunțat că artista nu este singura sa invitată, ci vor ajunge în platoul emisiunii și ale vedete ale showbiz-ului românesc. Mirabela Dauer va fi acompaniată cu ocazia celebrării a 50 de ani de carieră de Gabriel Dorobațu, Liliana Mocanu și mulți alții.

„Ne vor fi alături azi Gabriel Dorobanțu, Veta Biriș, Raoul, Alexandra Cepraga, Liliana Mocanu, Corul de Copii Nostalgia! Nu ratați, Dor de România mea!”, a completat Paul Surugiu mesajul din mediul online.

loading...
Filed under: Uncategorized