Mircea Badea, anunț șoc pe pagina sa de Instagram. Acuzații dure colegului său de trust

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, a avut o reacție extrem de acidă față de modul în care i-au fost prezentate în presă ultimele ”ironii”.

Badea a comentat, în stilul său caracteristic, ultimele imagini cu cântărețul Dorian Popa, prezent la o petrecere într-un spațiu închis, în plină pandemiei, nerespectând regulile autorităților.

După ce a văzut comportamentul colegului său de trust, prezentatorul TV nu s-a ferit de la a face unele remarci aparent dure față de Popa. Ulterior, Badea a spus că vorbele sale au fost răstălmăcite, conform fantik.ro

“Văzând felul oribil în care așa zisa presă mi-a răstălmăcit afirmațiile de aseară, evident ironice, trebuie să revin cu niște precizări scurte. Nu, nu sunt în război cu Dorian Popa, abia știu cine e Dorian Popa. Nu, nu doresc să fie arestat Dorian Popa. Doamne Ferește! 

Afirmațiile mele de aseară erau ironice la adresa autorităților și a presei care le pupă în fund, în mod evident. Autoritățile din România au ales să trateze pandemia cu totul și cu totul altfel decât o face altă lume civilizată, am fost ironic cu privire la asta. Atâta tot! Repet, afirmațiile mele erau ironice la adresa autorităților și a presei care le pupă în fund”, a spus el în videoclip.

Încep să cred că ăștia care inversează sensul afirmațiilor mele ironice de aseară nu sunt proști. Sunt ticăloși”, “Mesajul meu a fost evident unul ironic, deși, iată, prea subtil pentru unii. Mi-ați face o mare favoare dacă nu m-ați mai cita”, a spus realizatorul TV.

Ce spunea Badea în urmă cu două zile despre cazul Dorian Popa

Recent, Dorian Popa a susținut un concert într-un spațiu închise, fără să țină cont de distanțarea fizică. Acesta a făcut atmosferă la petrecerea de ”majorat” a unei fete din comuna doljeană Malu Mare.

Pentru asta, artistul a și fost amendat. Ulterior, pe acest subiect s-a pronunțat, ironic spune el, și Mircea Badea. ”Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar!

Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!”, a afirmat Mircea Badea la mijlocul săptămânii.

loading...
Filed under: Uncategorized