Nu vă autoblestemați niciodată! Acest lucru vă aduce doar rău în viață!

De câte ori nu ați rostit, la nervi, cuvinte precum mă urăsc sau mai bine nu mă nășteam decât să sufăr atât? Cu siguranță, nu știați că acestea sunt un autoblestem pe care dacă îl rostiți, să nu vă mirați dacă vă va merge din ce în ce mai rău.

Fii atent ce fraze rostești!

Știați că voi singuri vă faceți probleme, fără să vă dați seama? E de ajuns doar să rostiți anumite cuvinte și, din nefericire, se activează acea aură negativă.

Și știți de ce? Pentru că vă autoblestemați! Cum? Spunând, de exemplu, că vreți să nu mai fiți pe acest pământ, că vă urâți, că nu sunteți iubit de nimeni.

Tot autoblesteme sunt și momentele în care rostiți că niciodată nu ați fost fericit sau că sunteți săraci de când vă știți. V-ați gândit vreodată, doamnelor, că după ce spuneți că nu vreți să aveți copii, pentru că aceștia sunt aducători de mari probleme, trec ani și nu mai rămâneți însărcinate? Și atunci începeți să umblați din medic în medic, dar nimeni nu vă găsește nici un leac?

Pentru că totul vine, de fapt, de la acele gânduri negative și vorbe rostite? Cu alte cuvinte, nu vă jucați cu autoblestemul, pentru că acesta vă poate transforma viața într-un Iad.

loading...
Filed under: Uncategorized