O mai stiti pe celebra Tanta, partenera lui Teo? Actrita Nuami Dinescu e total schimbata

Actrita Nuami Dinescu(Tanta), fosta partenera de emisune a celebrei Teo Trandafir,  a trecut prin multe transformari .

La aproape 57 de ani, fosta partenera a lui Teo Trandafir a dat jos cam 10 kilograme, si-a schimbat culoarea parului si este foarte optoimista.

Nuami Dinescu nu vrea sa se laude cu silueta sa, dar spune ca e tot timpul ocupata, si asta ii da o stare excelenta si o forma de zile mari.

nuami in aer liber

Noua Nuami Dinescu primeste foarte multe mesaje si comentarii la fotografii : „Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o buna prietena.

Alta persoana a scris „Mai, mai, dar tu infloresti pe zi ce trece! Se vede pe chipul tau ca iti este bine”.

Nuami a scris o carte, in anul 2013 cu un titlu sugestiv: „Eu nu sunt Tanta”. „O iubesc pe Tanta. Eu am vrut ca cei care o stiu pe Tanta sa o cunoasca si pe Nuami, asa e cinstit.

nuami la serbare

Pentru ca nu as vrea sa ma opresc la un personaj, la Tanta. Si as fi vrut sa nu ma confunde cu ea, pentru ca nu e la indemana niciunui actor sa fie doar un personaj.

E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Si atunci Tanta sta putin in concediu – am scris in carte unde e plecata! – si noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cartii.

loading...
Filed under: Uncategorized