Prin ce momente a trecut Mihai Bendeac după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Actorul a recunoscut abia acum: ”Foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui”

Vestea potrivit căreia Mihai Bendeac a fost infectat cu noul coronavirus a șocat întreaga țară. Actorul a povestit recent despre situația incredibilă cu care s-a confruntat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

În momentul în care Mihai Bendeac a declarat faptul că s-a infectat cu noul coronavirus, mulți au crezut că este vorba despre o glumă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, însă lucrurile au fost cât se poate de serioase.

Acum, la câteva luni după ce a anunțat că a fost infectat, actorul a făcut dezvăluiri despre situația incredibilă cu care s-a confruntat în acea perioadă.

”Ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu”

Mihai susține faptul că în acea perioadă dificilă oamenii și-au schimbat comportamentul față de el. Mai exact a întâlnit oameni foarte panicați în momentul în care îl vedeau sau chiar mai rău, unii se uitat urât la el și îl criticau.

”Întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac pentru antena3.ro.

”Foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui”

De asemenea, Mihai Bendeac este de părere că există foarte multe persoane care au fost infectat cu virusul ucigaș și au preferat să ascundă acest lucru din cauza faptului că le este frică să nu fie judecați.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme”, a mai zis Bendeac.

loading...
Filed under: Uncategorized