Șerban Huidu, concediat de la Prima TV. De ce au luat șefii postului această decizie radicală

Lovitură neașteptată pentru Șerban Huidu! Noua conducere a postului Prima TV nu mai dorește difuzarea emisiunii Cronica Cârcotașilor. Prezentatorul a fost nevoit să ia o decizie radicală.

“Cronica Cârcotașilor” va fi scoasă de pe post, după ce timp de 20 de ani a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului.

Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cel care patronează și postul Look TV. Conform directivelor noii conduceri, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, lucru lesne de înțeles în condițiile în care Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, potrivit playtech.ro

Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Serban Huidu a luat parte deja la o întâlnire cu sefii postului, unde au discutat despre încheierea colaborării. Pe post va fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea va dispărea de la PRIMA TV.

O altă emisiune care a fost scoasă din grilă este Flash Monden, prezentată de Diana Bart și Alex Constantin. Întreaga echipă redacțională a fost concediată, iar schimbările nu se opresc aici.

Astfel, Șerban Huidu ar avea la dispoziție aproximativ 2 luni pentru a se decide ce va face cu angajații și dacă va încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune.

Șerban Huidu, despre drama care i-a marcat viața

După accidentul în care a fost implicat și care s-a soldat cu moartea a trei persoane, viața lui Șerban Huidu s-a schimbat radical. Prezentatorul TV a apelat la ajutor specializat pentru a trece peste această traumă, însă… după prima ședință a hotărât să abandoneze.

„Nu am mers la un alt psiholog, după întâmplarea respectivă. N-am făcut terapie, probabil că am făcut eu cu mine, dar, am spus, chiar nu contează exemplul meu. Eu m-am agățat de lucrurile importante pentru mine, m-am concentrat pe familia mea, m-am gândit cum aș putea să-i ajut, să fac bine pentru ei și probabil că toate aceste lucruri m-au salvat. Repet nu există o rețeta a succesului în astfel de situații. Un ajutor de specialitate, un psiholog, , un prieten foarte bun pot însemna foarte mult, dacă vrei să treci peste traumele unui astfel de accident. Sau cele ale unei întâmplări nefericite, pentru că pot fi și altele, multe alte întâmplări nefericite pentru care un psiholog este nu indicat, ci foarte indicat… Sunt multe traume prin care poate trece un om”, povestea Șerban Huidu pentru Libertatea.ro.

loading...
Filed under: Uncategorized