Vladimir Gaitan a pierdut lupta cu boala. Cine este, de fapt, sotia actorului. A fost iubita colegului sau

Marele actor Vladimir Gaitan a incetat din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook de Vlad Radescu.

“Vladimir Gaitan a trecut dincolo si a lasat teatrul si filmul romanesc, pe noi toti, mult mai singuri… Condoleante familiei care trece prin momente atat de grele. Adio, Dutu!”, a scris pe Facebook actorul Vlad Radescu.

Actorul Valentin Teodosiu a spus marti, ca Vladimir Gaitan si-a dorit, ca toti actorii de altfel, sa joace pana in ultima secunda si, daca se poate, sa moara pe scena, in glorie.

El a spus ca in ultima perioada nu a mai putut sa vorbeasca cu Gaitan deoarece acesta era bolnav – avea cancer limfatic – si nu s-au mai putut intalni.

Alaturi i-a fost mereu sotia sa, Tunde, de care s-a indragostit in urma cu 45 de ani.

Actorul a povestit, in urma cu cativa ani despre cum si-a intalnit marea dragoste. ‘The Mandalorian’ Season 2 Premieres on Disney Plus

“Eu cred in ideea de educatie. Cu ce vezi acasa cu aia mergi si tu in drumul tau dupa aceea. Si in casa mea a fost dragoste intre mama si tata. Au fost doi oameni care au trecut peste obstacole impreuna si s-au iubit extraordinar. Din pacate, i-am pierdut in opt zile pe amandoi. Am facut doua inmormantari la Suceava. A fost cumplit. Au venit asa una dupa alata. Exemplul lor l-am urmat cu sotia mea si suntem de 45 de ani impreuna”, a spus actorul.

“Eram in armata si se turba, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Doua luni, cat au durat filmarile, am avut un statut privilegiat. Intr-o zi liber, pentru ca filmasem noaptea.

Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am inteles ca ei doar se cunosteau, iar ea venise in ziua respectiva sa-l invite la masa”, a mai declarat marele  actor.

loading...
Filed under: Uncategorized