Vulpita a luat o decizie fara precedent. Ce face la Vaslui

Telenovela Vulpita si Viorel s-a incheiat? Veronica s-a hotarat sa lase lumina reflectoarelor si a plecat acasa la parinti, in localitatea Blagesti.

Ce hotarare a luat Veronica dupa ce a plecat de langa Viorel.

Vulpita a renuntat la Viorel, dar si la emisiunea de la Antena 1. Tanara a reusit  sa atraga atentia multor persoane publice care au ajutat-o sa-si faca un rost, a lansat si  cateva piese care au stat perioade bune in trending pe YouTube. Desi avea o noua viata in capitala,Vulpita a renuntat la tot.

Veronica isi doreste sa fie alaturi de cei dragi si nu mai vrea sa vina in Bucuresti.

Dupa ce a anuntat ca pleaca, Veronica si-a facut bagajul si a plecat la Blagesti, la casa parinteasca. Vulpita a fost primita cu multa caldura de familia sa. Veronica si mama ei si-au vopsit parul. Cele doua sunt foarte multumite de rezultat

Tanara a mers sa-si viziteze fetita care se afla in ingrijirea bunicilor paterni. Vulpita a postat o fotografie cu ea si fetita, pe retelele de socializare.

Comentariile au aparut imediat. Unii internauti au taxat-o pe Veronica, altii au incurajat-o

“Ai grija de ea si de tine 🙏 ” a scris o internauta. “Veronica, cade casa pe voi si va mananca serpi si va arde de vopsit parul e si ma-sa la fel ca Veronica, de copil ai uitat rusine mincinoasa satului”, a fost comentariul altei persoane.

“Sa ai grija de fetita ta sa va ajute Dumnezeu si nu mai lua inseama ce spun uni oameni sunt curioasa cum ti-a iesit parul oricum esti frumoasa oricum ai arta😍😍😘❤️♥️”, a incurajat-o alta internauta.

loading...
Filed under: Uncategorized