Vulpița se confruntă cu probleme de sănătate. Viorel este îngrijorat: “Veronica s-a simțit rău”

Vulpița Veronica are probleme de sănătate. Viorel a anunțat că soția lui s-a tot simțit rău, din cauza unor probleme cu stomacul. În aceste condiții, Veronica ar putea lipsi de la următoarele filmări.ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel au căzut la pace și se înțeleg mai bine ca oricând. În plus, tânăra din Blăgești i-a făcut o surpriză soțului. S-a făcut roșcată, la sugestia soțului.

Zilele trecute, Veronica Stegaru a venit la Acces Direct complet schimbată. Și-a vopsit părul roșcat pentru a semăna cu o vulpe și a surprins-o până și pe Mirela Vaida.ADVERTISEMENT

Probleme de sănătate pentru Vulpița. Ce spune Viorel

Viorel a venit la Acces Direct fără soție și nu pentru că s-ar fi certat din nou, ci pentru că Vulpița s-a simțit foarte rău și a rămas acasă. „S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a declarat, foarte supărat, Viorel Stegaru.

Soțul Vulpiței a fost vizibil afectat de starea femeii, mai ales că durerile au fost mari și nu era prima dată când se confrunta cu așa ceva. În trecut, Veronica Stegaru a mai acuzat probleme de sănătate din cauza bilei.

Veronica și Viorel se înțeleg de minune acum, mai ales după ce femeia a revenit în București, s-a întors acasă și locuiește din nou cu soțul ei. Totuși, Vulpița a impus niște condiții pe care Viorel trebuie să le îndeplinească pentru a merge mai departe cu relația.

„Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata”, i-a spus Vulpița lui Viorel, în cadrul emisiunii Acces Direct.

loading...
Filed under: Uncategorized